بزرگترین نعمت خدا، در دوران غیبت
حجاب معاصرت یک بیماری شایع در میان آحاد مردم است. به این معنا که برخی از بزرگان یا به تعبیری دقیق تر بسیاری از بزرگان در عصر خودشان، شناخته و فهمیده نمی شوند. این بیماری، در عصر حاضر به تجربه در آمده و گریبان اهل تاریخ، اهل سیاست، فرهنگ، هنر، دانشگاه ها، حوز ه های علمیه، عالمان دینی، رجال مذهبی و اصحاب رسانه را نیز در برگرفته است.
اهل شعر و ادب و غزل می گویند هر چه ذوق هنری است در توصیف و استعاره و کنایه و تشبیهی است که از هلال و بدر و محاق و مهتاب و گیسوی شب و کمان ابروست و کمتر سخن از خورشید و آفتابی به میان رفته که جهان در پرتو نور آن تجلی یافته است.
به جهت تقریب به ذهن و نه مشابهت، علمای فلسفه و عرفان، تعبیری در توصیف واجب الوجود دارند که می گویند «هو مستور لشده ظهوره و هو مخفی لشده وجوده» یعنی ظهور و وجود باری تعالی آن قدر آشکار و محسوس است که از شدت ظهور، از دیدگان مخفی مانده است ، همه او را می بینند و از برکات وجودی او بهره می برند بلکه هر چه دارند از اوست ولی باز هم او مجهول و ناشناخته است.(اقتباس فرازهایی از متن از خبرگزاری مشرق)
و ما نتوانسته ایم که رهبر معظم انقلاب، امام خامنه ای را نیز از این قاعده (حجاب معاصرت) استثنا کنیم و او پس از سال ها تلالؤ و تجلی در همه برهه های انقلاب هنوز مخفی و مجهول و مظلوم است.
ان شاء الله قرار است پنج شنبه ظهر، یاران خمینی، به صورت دست جمعی، محضر آن بزرگ مرد زمانه برسیم و نماز ظهر و عصر را به امامت حضرتش بخوانیم باشد که یک نماز مقبول در نامه اعمال امسالمان داشته باشیم.
قبل از تشرف، بیاناتی از بزرگان که در راستای زدودن پرده معاصرت از وجود ایشان در جامعه صادر شده است را بر خودمان یادآوری کنیم تا با آمادگی بیشتری در آن مجلس بزرگ حاضر شویم.
آیت الله مصباح یزدى
. از بزرگترین نعمت های الهی که خدا برای مسلمانان بعد از غیبت امام زمان(عج) مرحمت کرده وجود مقدس رهبر معظم انقلاب است…. باید در پیشگاه عظمت الهی سربه خاک بگذاریم و طول عمر بیشتر برای رهبر معظم انقلاب را درخواست کنیم.
. اگر امثال بنده شبانهروز تسبیح به دست بگیریم و فقط خدا را شکر کنیم که خدا چنین رهبری را به ما داده، والله معتقدم که از عهده شکر این نعمت برنمیآییم. رهبر عزیز ما تالی تلو معصوم است.من در زمان حضرت امام هر وقت ذهنم متوجه این مسئله میشد که بعد از امام چه خواهد شد، مضطرب میشدم و به هر صورتی خودم را منصرف میکردم که اصلا درباره این مسئله فکر نکنم. چون هیچ جواب و طرح قانعکنندهای برای جبران خلا وجود امام نداشتم. این مسئله بهقدری برای من نگران کننده بود که سعی میکردم به آن فکر نکنم. اما وقتی که مقام معظم رهبری دامت برکاته عهدهدار این مسئولیت شدند، گویا آب خنکی روی شعله آتش بریزند.
این الهامی بود از الهامات الهی و هدایتی بود از هدایت معنوی روح حضرت امام (رضوان الله علیه) که هنوز این ملت را رها نکرده و این رحمتی بود از طرف خداوند که در کوران این مصیبت جانکاه، با تعیین آیت الله خامنهای که از یاران صدیق امام و از یاران خوشنام و خوش سابقه بوده و مجتهد و عادل است، به عنوان رهبری نظام جمهوری اسلامی ایران، آرامشی توأم با اعتماد و اطمینان بر کشور و امت فداکار حاکم گردید.
علامه حسن زاده آملى
. گوشتان به دهان رهبر باشد. چون ایشان گوششان به دهان حجتبنالحسن(عج) است. این جملات وقتی بیشتر معنا پیدا میکند که بدانیم صاحب تفسیر المیزان، علامه عارف آیتالله طباطبایی درباره شاگردش علامه حسنزاده فرمودهاند: حسنزاده را کسی نشناخت جز امام زمان(عج)
مرحوم آیت الله بهجت
چند سال پیش که حضرت آیت الله خامنهای یک هفتهای تشریف آوردند قم، جمعیت زیادی برای استقبال آمده بودند در خیابانها.
آیت الله العظمی بهجت(ره) هم آمدند جزء جمعیت استقبال کنندگان. حالا یک مرجعی در سن حدود نود سال! ایشان هم آمدند در جمع استقبال کنندگان. شخصی به ایشان گفت که حاج آقا شما با این سن و سال آمدید وسط این جمعیت استقبال کنندگان ؟ آیت الله العظمی بهجت فرمودند: ” اگر مردم میدانستند که استقبال این سید چقدر ثواب دارد هیچ کس در خانه نمینشست”.