بشتابید به سوی باغ های بهشت!
در بحارالانوار روایتی از پیامبر اعظم نقل شده که حضرت می فرمایند: بَادِرُوا إِلَى رِیَاضِ الْجَنَّهِ
بشتابید به سوی باغ های بهشت!
از ایشان سوال شد که باغ های بهشت چیست و کجاست؟ فرمودند جلسات ذکر و یاد خدا.
این هفته قصد حضور در محضر حضرت آیت الله قرهی را داریم.
برای آشنایی بیشتر، زندگی نامه مختصری از ایشان را با هم مرور می کنیم.
حضرت آیت الله دکتر روح الله قرهی(مد ظله العالی) در تهران و در خانوادهای متدین متولد و همزمان با گذراندن دوره متوسطه تحصیلات حوزوی خود را آغاز نمودند.
ایشان پس از گذراندن دوره مقدمات و تفسیر نزد حضرت آیت الله حاج شیخ احمد ادیب، حضرت حجتالاسلام و المسلمین حاج سید نورالدین دزفولی و حضرت حجتالاسلام و المسلمین حاج میرزا علی اصغر هرندی در سال ۱۳۵۹ عازم قم شدند و سطوح عالیه حوزوی را در قم گذراندند. و دروس عالی حوزه را نزد: آیات عظام :گلپایگانی، مرعشی نجفی، تبریزی، بهجت، مکارم شیرازی و آیات حسن زاده آملی و جوادی آملی گذراندند و در نهایت از آیتالله مرعشی نجفی(ره( اجازهنامه اجتهاد کسب نمودند.
حضرت آیتالله قرهی در دوران هشت سال دفاع مقدس در کنار تحصیل دروس حوزوی بارها در میدان نبرد حق علیه باطل حضور پیدا کردند و در سال ۱۳۶۴ در منطقه عملیاتی فاو بر اثر گاز خردل اعصاب، شیمیایی شده و در سال ۱۳۶۵ نیز در منطقه عملیاتی شلمچه با اصابت ترکش و تخلیه چشم راست و ساییدگی مهره های ستون فقرات به خیل جانبازان جنگ تحمیلی پیوستند.
ایشان پس از جنگ تحمیلی، تدریس مکاسب، کفایه، تجرید العقاید، نهایه الحکمه را در مدرسه علمیه فیضیه قم آغاز؛ اما به سبب آسیبهای ناشی از مواد شیمیایی و دستور پزشکان، از سال ۱۳۷۴ از شهر مقدس قم به سوی تهران هجرت نمودند. …..
حضرت آیت الله قرهی پس از دریافت مدرک دکترای فلسفه غرب از دانشگاه هامبورگ، در تهران به تدریس فلسفه، حقوق و معارف در دانشگاههای نیروی انتظامی، علامه طباطبایی، امام صادق و تهران مشغول شدند.
ایشان از سال ۱۳۸۱ با تأسیس حوزه علمیه امام مهدی(عج) در شهرک حکیمیه تهران فعالیتهای دانشگاهی خود را متوقف کرده و به تربیت طلاب پرداختند.
ایشان علاوه بر تدریس اخلاق، تفسیر قرآن، ادبیات، منطق و کلام ،دوره روش تحقیق را نیز ویژه طلاب برگزار کردند و از سال تحصیلی ۱۳۸۸ تدریس خارج اصول را نیز آغاز نمودند.
حضرت آیت الله قرهی تاکنون «کتابهای گوهر های فوق عرشی جلد ۱ که شرح دعای ابو حمزه ثمالی می باشد»، «کتاب اکسیر رمضان» ، «تفسیر قرآن کریم سوره حمد در چند مجلد» ، «حج عارفان» ، «اخلاق الهی و سیر و سلوک انسانی» ، «الحصول فی علم الاصول» ، «زندگانی امام حسین از منظرهای مختلف»، «اصول فقه»، «شرح آداب الصلاه امام خمینی(ره)» و «شرح رساله ذکر و ذاکر علامه حسن زاده آملی» را تألیف نمودند که بعضی از این کتب به چاپ رسیده و مابقی در شرف انتشار می باشد.
[divider]
[Google]
سلام
برای آشنایی بیشتر
چند سایت و وبلاک مرتبط با حضرت استاد
http://emammahdy.com/
http://akhlaghgharahi.blogfa.com/
http://gharahibook.blogfa.com/
کی ان شا الله میخوایم بریم محضرشون؟
باتشکر
کی میریم؟؟؟؟؟
مطابق اطلاع رسانی های پیامکی، چهارشنبه ششم اسفند.
استفاده از محضر علما، برای همه مان واقعا لازم و ضروری است.
ابتکار واحد معارف در معرفی ایشان هم بسیار جالب بود.
ممنون
کمترین کار و کوچکترین اقدامی است که ما باید انجام می دادیم.
این بزرگان حجت خدا بر ما هستند و روز قیامت ازما راجع به ایشان سوال پرسیده می شود.
ممنون از عنایتتون حاجاقا.
اگه اشتباه نکنم هر ۳ شنبه جلسه اخلاق دارن.واقعا سخنرانیشون مفیده
برای اینکه اطلاعات دقیقتری داشته باشید به سایت حوزه امام مهدی و دو وبلاگ دیگری که کاربر سیدهادی معرفی کرده سر بزنید.