بدانیم سیاست استکبار امروز، جدا کردن شیعه از غیر شیعه است، جدا کردن گروههای مسلمان از یکدیگر و به جان هم انداختن گروههای مسلمان است
وحدت در کلام رهبری
امروز کسانی و دستهائی را که برای ایجاد اختلاف بین شیعه و سنی به شیعه تهمت میزنند، بدگویی میکنند، اختلافافکنی میکنند، ببینند. از این طرف هم همین جور؛ یک کسانی از این طرف احساسات برادران مسلمان خودشان را تحریک میکنند، جریحهدار میکنند، آزرده میکنند. دنیای اسلام باید متحد باشد. امروز دنیا این را میخواهد. امروز نیازهای جامعهی اسلامی این را میطلبد که جوامع اسلامی با هم باشند، در کنار هم باشند، اتحاد و اتفاق داشته باشند، نگذارند دشمنانی از ضعف آنها استفاده کنند؛ دشمنانی که خودشان به طور طبیعی قدرتی ندارند. اسرائیل چیست؟ دشمن صهیونیستی در مقابل یک میلیارد و نیم مسلمان عددی نیست؛ به حساب نمیآید. اختلاف در دنیای اسلام -این ضعفی که در درون دنیای اسلام است- موجب میشود که دشمن ضعیف بتواند راه خود را پیدا کند، یارگیری کند، از بین برادران مسلمان دشمن برای خود یارگیری کند.
وحدت در کلام علما و بزرگان
کلیپ صوتی وحدت در کلام رهبری
منادیان اختلاف و تفرقه
حرکت روی خط تفرقه و تحریک
این جریان (شیرازیها) علیرغم آشنایی با تاریخ و فضای جهانی که گویای سوءاستفاده دشمنان اسلام از اختلاف در بین مسلمانان است و اطلاع از آثار شکلگیری وحدت در جهان اسلام و روحیه جهادی در برابر بیگانگان برای صیانت از عزت اسلام و مسلمین، برخوردار از عملکرد مشکوکی است که بوی عمل به دستورات اتاقهای فکر وابسته به جهان غرب بهویژه انگلیس و آمریکا را برای پیادهسازی تز ((اختلاف بیفکن، حکومت کن))، میدهد. اقدامات تفرقهافکنانه و مشکوک این جریان عبارتاند از:
۱- تأکید بر مسائل اختلافی شیعه و سنی
این جریان نهتنها اسلام عربی را مقابل اسلام عربی میگذارد، بلکه با اهانت به مقدسات اهل سنت و تشویق هواداران به سبب و فحاشی علیه سه خلیفه و عایشه زوجه حضرت نبی، به احساسات مذهبی اهل سنت علیه شیعه دامن زده و در مقابل بزرگداشت هفته وحدت که از ۱۲ تا ۱۷ ربیع است، ایام ۹ تا ۱۵ ربیعالاول را هفته برائت نامیده است.
در شبکههای اجتـماعی با محوریت بیت شیرازی شایعهای ایجادشده مبنی بر وجود میدانـی به نـام «ابن ملجـم مرادی» دریکی از مناطق اصلی شهر غزه! اما با یک جستجوی ساده در اینترنت و واردکردن نام این میدان، چه با زبان عربی (ساحه ابن ملجم) و چه انگلیسی (Ibn Moljam SQ) و یا هر زبان دیگری میتوان دریافت که هیچ نشانهای از این میدان نه در غزه و نه هیچ جای دیگر در خاک کشورهای عربی وجـود ندارد!
۲- ترویج خرافهها و اعمال غیرمتعارف مذهبی
درحالیکه اکثر مراجع بزرگ شیعه، اعمالی چون قمهزنی را شنیع و حرام دانسته و با آگاهی از قضاوت ناظران غیر شیعه به استفاده از زنجیر تیغدار و راه رفتن روی خار و آتش و … عزاداران را از چنین اعمالی بر حذر میدارند، جریان شیرازی مهمترین مصادیق بزرگداشت شعائر حسینی را در مواردی چون قمهزنی، استفاده از زنجیر تیغدار و راه رفتن روی خار و آتش و … در مراسم عزاداری دانسته و تنها از هیئتهایی که به این اقدامات مبادرت میورزند پشتیبانی مالی میکنند.
شیخ سعد المدرس از علمای برجسته عراق از پشت پرده فعالیتها و تحرکات صادق شیرازی در ماجرای قمهزنی اینچنین میگوید: «من در فتاوای علمای گذشته جستجو کردم و عالمی را نیافتم که به جواز فتوا دهد میگوید بغض است یعنی برخی میخواهند قمهزنی را به مذهب تحمیل کنند، بفهمید این را وقتی یک مرجع میگوید بغض است یعنی چه! آیتالله شیخ امینی همنظرشان همینگونه است، (شهید) محمدباقر صدر نیز همین نظر را دارند. شیخ تیجانی در کتاب خود ثم اهتدیت نقل میکند وقتی به محضر سید شهید (محمدباقر صدر) وارد شدم از او پرسیدم جریان این قمهزنی چیست؟ فرمود غیر از عوامالناس و جاهلان آنها کسی این کار را نمیکند و علمای ما همیشه به تحریم آن پرداختهاند. از علمای معاصر ما (آیتالله) محمد اسحاق فیاض با قمهزنی موافق نیست، آقای سیستانی هم موافق این کار نیست.
(حضرت امام) سید (روحالله) خمینی حرام میداند این کار را. الآن در ایران کسی قمه بزند حبسش میکنند، ممنوع است! مقتضیات حکم میکند. مگر نمیدانید این قمهزنی قابل سیاسی شدن است؟ علیالخصوص که دستگاههای تبلیغاتی در دست کشورهای مستکبر است. آیا میدانید بیشترین تبلیغ برای قمهزنی توسط چه موسسهای صورت میگیرد؟ موسسه (فرقه) شیرازیها!
این خانواده شیرازی دوازده کانال ماهوارهای دارند که کارشان روز و شب تبلیغ قمهزن است. علامه سید حسن کشمیری نقل میکنند که اینها تا قبل از اینکه با حضرت امام خمینی (ره) به اختلاف نیفتاده بودند (برای تحقیق بیشتر دوستان به نامههای شهید چمران در مورد نقش حسن شیرازی در لبنان مراجعه بفرمایید) زیاد دنبال اشاعه قمهزنی نبودند، وقتی اختلاف افتاد هر شش تا پسرش را جمع کرد و گفت بیفتید دنبال دامن زدن به قمهزنی. پس مسئله سیاسی است نه عقایدی. یکی از مؤمنین از آقای محمد سعید حکیم از مراجع نجف سؤال کرد آقا شما چرا کانال ماهوارهای نمیزنید؟ جواب دادند پولش را نداریم! ببینید چهار مرجع بزرگ که تمام اموال و وجوهات پیششان است توانایی یک کانال ماهوارهای را ندارند، آنوقت یک مرجع تحت اقامت جبریه بتواند دوازدهتا کانال بزند، این جای سؤال ندارد؟ باید تحقیق کرد وگرنه گم میشویم!»
۳- حرمتشکنی حریم مراجع و توهین به علما
گرچه اولویت این جریان، نفوذ به بیوت مراجع و علماء دینی است ولی آنجا که از این خط بازمانده و نتوانند همراهی مراجع و علما را کسب کنند رو به هتاکی و بیاعتبار سازی آنان میآورند که حرمتشکنی علیه آیات عظام بهجت، مکارم و حضرت آیتالله خامنهای نمونه آن است. در عوض این جریان با برخی مدعیان مرجعیت مثل آقای صانعی روابط حسنهای دارد.
(دوستان عزیز برای اطلاعات بیشتر راجع به مقالات راجع به وحدت میتوانند به سایت، WWW.FETAN.IR مراجعه کنند).
معرفی کتاب
کلام اصلی این کتاب را در یکی از فرازهای آن میخوانیم: حرف ما در هفته وحدت و به عنوان پیام وحدت این است که مسلمانان بیایند با هم متحد بشوند و با یکدیگر دشمنی نکنند. محور هم کتاب خدا و سنّت نبیّ اکرم(ص) و شریعت اسلامی باشد. این حرف، حرف بدی نیست. این حرف، حرفی است که هر عاقل بی غرض و منصفی، آن را قبول خواهد کرد.
«درسهای پیامبر اعظم(ص) از بیانات مقام معظّم رهبری» به ۴ زبان زنده دنیا منتشر شد. در بخشی از این کتاب اشاره شده است که : «درست است که بشریّت، تا امروز توفیق پیدا نکرده است که این پیام را بهطور کامل در همه ابعادش در زندگى خود پیاده کند؛ ولیکن بیگمان حرکت تعالى و ترقّى انسان، یک روز به اینجا خواهد رسید. این یک نقطه اوج و یک تعالى براى انسان است. با فرض اینکه فکر و فهم بشریّت و ادراکات عالى و دانش او رو به پیشرفت است و پیام اسلام، هم زنده است، شکّى نیست که یک روز این پیام، جاى خود را در زندگى جامعه بشرى پیدا خواهد کرد. حقانیت پیام نبوى، حقانیت توحید اسلام، درس اسلام براى زندگى و راه اسلام براى سعادت و پیشرفت انسان، بشر را به آن نقطهاى خواهد رساند که این جاده روشن و هموار را پیدا کند و در آن قدم بگذارد و پیش برود و تعالى و تکامل خود را بیابد.»
در این کتاب همچنین اشاره میشود که کلمه توحید و توحید کلمه، دو پایه اساسی دین اسلام هستند. این کتاب که سخنان رهبر انقلاب را شامل میشود، در بخش دیگری از خود، این سطور را در برمیگیرد: «بزرگى در چند ۱۰ سال قبل فرموده بود: بنى الاسلام على کلمه التّوحید و توحید الکلمه. این دو پایه اساسى اسلام است: اوّل کلمه توحید، بعد وحدت کلمه؛ که این دوّمى هم به اوّلى بر میگردد؛ یعنى وحدت کلمه بر محور توحید. امروز ما به این شعار از همیشه بیشتر احتیاج داریم؛ برگشت به کلمه توحید و به توحید کلمه.»
دوستان عزیز برای کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از نحوهی تهیّه کتب فوق میتوانند با شماره تلفنهای ۶۶۴۹۳۵۴۸ و۶۶۴۸۳۶۹۵ تماس حاصل نمایند و یا به پایگاه اطلاع رسانی WWW.BOOK-KHAMENEI.IR مراجعه کنند.